Badges, nieuwtjes & terugkomdag!

homepage Forums Belangrijke Vermeldingen Badges, nieuwtjes & terugkomdag!

Tagged: 

Viewing 0 reply threads
Author Posts
Author Posts

Rijn Vogelaar

said

Beste Superpromoter Consultants,

Met dit bericht wil ik jullie graag een update geven van de Superpromoter Community website.

Badges.
Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om verschillende badges te verdienen voor activiteiten binnen het gedachtegoed. Heb je iets gedaan met Superpromoters in het onderwijs, dan krijg je de onderwijsbadge. Heb je een project gedaan op het gebied van Flow of medewerker enthousiasme dan krijg je de HR badge. Er zijn veel verschillende badges te verdienen. Je mag de badge zelf claimen en even kort aangeven waarom je de badge verdiend.
Dat is niet alleen maar een leuke vorm van Gamification. Op deze manier weten Superpromoter Consultants elkaar straks ook steeds beter te vinden. Heb jij een traject binnen de Financiële Dienstverlening, dan kan je andere consultants om raad vragen. Het wordt op deze manier gemakkelijker om hulp te vragen en aan te bieden en nog meer van elkaar te leren.

Andere nieuwtjes
Ook is, op aanraden van de consultants Hans Kramer en Rick Gageldonk, de functionaliteit toegevoegd om interessante topics te volgen door “Notifications“ aan te zetten. Hiermee word je op hoogte gehouden via email, van reacties binnen het specifieke topic. De notificatie zijn per topic in te stellen en zullen standaard uit staan. Helaas is het nog niet mogelijk alle notificaties in 1 keer aan te zetten. Technisch wordt hier aan gewerkt.

Terugkomdag.
Vergeet je ook niet in te schrijven voor de terugkomdag op 17 december. Er is nog ruimte om samen met ons te koken en een stoomcursus hospitality te krijgen, maar we hebben ook nog klanten nodig. Dus als je alleen komt eten en borrelen is dat ook prima.

Hier de link naar meer informatie:
http://www.superpromotercommunity.com/forums/topic/superpromoter-consultant-terugkomdag-2014/
Hopelijk tot dan!

Met enthousiaste groet,
Rijn Vogelaar

December 8, 2014 at 10:50 am
Viewing 0 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.

Skip to toolbar