In de FLOW!

homepage Forums Interessante Cases In de FLOW!

Viewing 0 reply threads
Author Posts
Author Posts

Lili

said

Na een inspirerende superpromoter academy tweedaagse in Vught, heb ik begin februari met een team van SNS REAAL meegedaan aan FLOW24. Dat was echt een topdag, 24 uur non stop werken aan een vraag die wij intern hadden: hoe krijgen we onze klanten en onze medewerkers geinteresseerd voor duurzaamheid?

De voorbereiding was al leuk, omdat we een enthousiast klein team samenstelden uit verschillende windrichtingen van onze organisatie. Daarnaast waren er meer dan 30 enthousiaste collega’s die aanboden om op een afstand op gezette tijden met ons mee te denken. Dat was al een kleine flow, voordat het event was begonnen!

We hebben tijdens FLOW24 mooie verhalen gehoord, gedeeld en gewerkt aan een plan dat we nu in onze organisatie verder brengen. Als team en met de hulplijnen de te zetten stappen aangescherpt en binnenkort bij de directie presenteren.

Klein en concreet houden was het devies, dus dat houden we voor ogen. Zichtbaar blijven, de flow op gang houden. De inspiratie vanuit de SPA en FLOW24 helpt daar absoluut bij!

April 8, 2014 at 2:42 pm
Viewing 0 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.

Skip to toolbar