OMDENKEN

Tagged: 

Viewing 0 reply threads
Author Posts
Author Posts

Vivian van Rossem

said

3 enthousiaste superpromoters met 1 missie: het organiseren van een energieke avond voor leden (focus:ondernemers), waarin verbinden, netwerken en enthousiasme centraal staan. Om een positieve bijdrage te leveren aan het imago van Rabobank Westland.

3 enthousiaste superpromoters met een gaaf idee: De grote OMDENKTHEATERSHOW. “Wie op een ja-maar-manier in het leven staat, denkt in termen van bedreigingen en beren-op-de-weg. Dat noemen we vastdenken. Er is ook een andere manier van denken: de ja-en-houding. Wie op die manier in het leven staat denkt in termen van kansen en mogelijkheden. Ja-en mensen zien de beren én de weg. Hoe kun je van je probleem een nieuwe mogelijkheid maken? Dat noemen we omdenken.”

3 enthousiaste superpromoters met een extra uitdaging: een directieteam dat niet overtuigd is van het gave idee en wil liever een bekende spreker met bewezen trackrecord. Kortom: de directie gaat op safe…. en wat ons betreft is hier nog nooit een bedrijf groot mee geworden, behalve DUREX 😉

Met enthousiasme, overtuigingskracht en oneindig geloof in ons idee laten we de directie OMDENKEN (zie in de bijlage onze pitch). En gaan een weddenschap met hen aan. Wij zorgen voor een volle zaal en bij teveel aan aanmeldingen bellen zij ze persoonlijk af. Het resultaat: een volle zaal en een afbelavond 😉 voor het directieteam.

3 enthousiaste superpromoters met ieder een eigen rol: communicatie, presentatie & netwerken.

3 enthousiaste superpromoters en een avond vol flame, flow, flood!

& ruim 300 enthousiaste superpromoters erbij, incl. directie 😉

En hier stopt het niet! Zie de uitnodiging voor de vervolgsessie met alle superpromoters over Storytelling.

Rob Veenman, Vivian van Rossem & Hélène van den Dungen
Rabobank Westland

October 22, 2015 at 7:22 am
Viewing 0 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.

Skip to toolbar