Superpromoter Event 8 december: Inside-Out

homepage Forums Belangrijke Vermeldingen Superpromoter Event 8 december: Inside-Out

Tagged: ,

Viewing 0 reply threads
Author Posts
Author Posts

Rijn Vogelaar

said

Op 8 december vindt het zevende Superpromoter Event #spe07 plaats. Er is beperkt plaats omdat de locatie slechts 100 mensen kan herbergen en omdat een paar bedrijven met veel deelnemers komen. Dat komt omdat zij door de Inhouse SP Academies veel interne Superpromoter Consultants hebben. Er zijn nu al ruim 70 plekken gereserveerd. De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Voordat de inschrijving voor het event openbaar wordt gemaakt krijg jij, als lid van het Superpromoter Netwerk, de mogelijkheid om je in te schrijven. Pas na volgende week wordt de inschrijving openbaar, als het dan nog niet is uitverkocht. Wees er dus snel bij!

Thema Inside-out

Het zevende Superpromoter Event staat in het teken van de medewerker. Zonder enthousiaste medewerkers is het haast onmogelijk om enthousiaste klanten te creëren. Er is ook veel gebeurd op dit vlak. Bedrijven als SNS, Rabobank, NUON en DTG hebben samen zo’n 400 medewerkers laten deelnemen aan Inhouse Superpromoter Academies. Deze medewerkers zijn vervolgens het enthousiasme bij collega’s en klanten gaan aanwakkeren. Bovenstaande organisaties komen op de SPE vertellen hoe dit heeft geleid tot een hogere NPS, meer medewerker motivatie en tal van mooie, creatieve acties.

Patrick van Hees, de Geluksprofessor bekend van TV zal spreken en Rijn zal een herziene versie van de Superpromoter presenteren en een voorschot geven op z’n nieuwe boek. SNS, NUON, DTG en de Rabobank vertellen over hun ervaringen met de Inhouse Superpromoter Academy en wat dit binnen hun organisaties heeft teweeg gebracht.

http://www.superpromoteracademy.com/event/

October 9, 2015 at 12:56 pm
Viewing 0 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.

Skip to toolbar