Superpromotor Plan Ester/Rineke en Menno van de Rabobank

homepage Forums Eindopdracht / Support Plan Superpromotor Plan Ester/Rineke en Menno van de Rabobank

Viewing 0 reply threads
Author Posts
Author Posts

Rineke de Jongh

said

Beste mede superpromotors,
Hierbij het plan van Esther, Menno en Rineke. Wij hebben een variant op de koffiekaart bedacht.
Wij willen tegelijkertijd met z’n drieën drie mede superpromotors én de directievoorzitter, directeur Bedrijven en directeur Particulieren uitnodigen om een kopje koffie te gaan drinken . Diegene die uitgenodigd zijn, nodigen op hun beurt weer iemand anders uit. Wie er wordt uitgenodigd mag zelf bepalen met wie hij/zij koffie gaat drinken, maar degene die de uitnodiging heeft verstrekt bepaalt het segment.
Bijvoorbeeld, ik nodig de directievoorzitter uit en zeg tegen de directievoorzitter dat zij iemand kan uitnodigen uit het segment Particulieren. Aan het einde van het gesprek wordt de supereend doorgegeven en is het de bedoeling dat er een zo originele foto wordt gemaakt van het koffiemomentje met de supereend. Deze foto’s worden dan binnen een week op Yammer gezet. Het koffiemomentje krijgt de volgende opdracht mee: Waarover was je vroeger enthousiast en waar wordt je nu heel erg enthousiast van. Wij willen dit van september tot en met oktober doen. Uiteindelijk komt supereend in oktober dan weer bij ons terug en krijgen de drie meest originele foto’s een prijs ( nog nader te bepalen) Vergeet je de eend door te geven en heb je een foto zonder eend, dan ben je uitgesloten van deelname.
Wij verwachten van de superpromotors dat ze gaan reageren op de foto’s op Yammer, zodat we op die manier meer aandacht krijgen voor superpromotor.

Daarnaast willen wij het volgende stukje op Yammer plaatsen:
Superpromotors,
Als het goed is hebben jullie enige tijd geleden een oproep voorbij zien komen voor de Superpromotor Academy. Inmiddels heeft de eerste groep van 21 enthousiastelingen de Superpromotor Academy gevolgd.
De Superpromotor Academy gaat er om dat je dicht bij jezelf blijft en in je eigen kracht staat. Dat je mensen weet te raken met je enthousiasme en dit doorgeven. Het sluit ook mooi aan op onze van-naars:
• van corrigeren naar complimenteren
• van denken in problemen naar denken in oplossingen
• van zwijgen naar uitspreken
We zullen niet alles verklappen wat Superpromotor Academy inhoudt. Zo blijft het voor de volgende groep enthousiastelingen ook nog spannend. De komende periode zullen jullie ons steeds meer gaan horen en zien binnen de bank. Ben je nieuwsgierig geworden, spreek dan een superpromotor aan.
Nothing great was ever achieved without enthusiasm

August 5, 2016 at 8:51 am
Viewing 0 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.

Skip to toolbar