Verslag terugkomdag Superpromoter Consultants

homepage Forums Belangrijke Vermeldingen Verslag terugkomdag Superpromoter Consultants

Tagged: , ,

Viewing 0 reply threads
Author Posts
Author Posts

Rijn Vogelaar

said

Woensdag 18 december was de eerste officiële terugkomdag voor deelnemers van verschillende Superpromoter Academies. Alle lichtingen (SPA01 t/m SPA06) waren vertegenwoordigers en er waren ook deelnemers van de Inhouse Academies.

Eerst werd er geluncht. De SPC’s hadden, ondanks de drukke agenda’s, de tijd gevonden om aanwezig te zijn bij Hotel New York in Rotterdam. We begonnen met een introductierondje waar iedereen zich voorstelde, aangaf van welke lichting ze waren en vertelden wat ze allemaal met het gedachtegoed hadden gedaan. De Flow van enthousiasme was direct voelbaar.

Daarna was het tijd voor de Flame presentatie en vervolgens gingen de deelnemers de diepte in met een Flame workshop. Iedereen werd gekoppeld aan iemand van een andere lichting. Het bleek wederom een mooie manier om een goed gesprek te hebben en iemand goed te leren kennen.

De bevindingen werden plenair gedeeld. Oude vlammetjes uit een ver verleden tot toekomstige Flames kwamen aan de orde. Afgesproken is dat het besprokene verder binnenskamers blijft 😉 Er kwamen lang vergeten passies naar boven.

Daarna was het tijd voor de Superpromoter Academy update. Lichting SPA06 is net afgerond en in april gaat lichting SPA07 van start. Alle informatie daarover is te vinden op http://www.superpromoteracademy.com

Er zal eind mei weer een Superpromoter Event worden georganiseerd door Blauw en De Superpromoter Academy. Datum wordt snel bekend.

Andere onderwerpen die werden besproken zijn de Superpromoter Roamler Quest, het Flow onderzoek van Blauw en de het Flow24 event (over al deze zaken volgt binnenkort meer op deze site). Op Flow24 wordt ook het derde deel van de Enthousiasme Trilogie gelanceerd “Flow”. Hier de link naar Flow24 http://www.superpromoteracademy.com/wp-content/uploads/2013/11/Uitnodiging-FLOW24.pdf

De SPC’s gingen vervolgens aan de slag om te bedenken hoe het SPC netwerk het beste vormgegeven kan worden en de SP community het beste kan worden geactiveerd. Dit leverde veel waardevolle tips op over verbeteringen voor de online community en ander tips om van elkaar te leren zoals specifieke case bijeenkomsten. Ook daarover later meer.

Tot slot was er een borrel en een gezellig afsluitend diner. De lichtingen hebben elkaar goed leren kennen en hebben weer voldoende energie opgedaan om volgende stappen te kunnen zetten binnen hun eigen werkgebied.

Tot de volgende terugkomdag allemaal!

Vive la revolution!

December 19, 2013 at 8:26 am
Viewing 0 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.

Skip to toolbar